ÜLÉSHUZAT ÁRUHÁZRÓL

A kata Törvény változása miatt 2022-08-31 után 

Vállakozásoknak a megrendeléseket a Győri Group Kft teljesíti és számlázza  

 

EGYEDI  AUTÓS  ÜLÉSHUZAT ÁRUHÁZRÓL, BEMUTATKOZÁS

Győri József :Telefon 06-70-307-62-66

Autós üléshuzatok  készítése 100% ban Magyar vállalkozás, amely  már 20 éve alakulása óta foglalkozik méretpontos  autó-üléshuzatok készítésével .Hol egyéni vállalkozókén hol Kft-ként  most pedig Kisadózóként. (2015 Től)

Kezdetben főleg az un. Univerzális üléshuzatok előállításával, foglalkoztunk, de a piaci igények egyre inkább   a méretre készített üléshuzatok felé mutattak. 

Kárpit anyagainkat a legnagyobb autógyártóknál használt alapanyagok kínálatából vásároljuk mint Pl Volkswagen,Nissan,Opel,Toyota,
 
autó üléshuzat webshopban készült termékeknél az 

Üléshuzatainknál az ülések minden eredeti funkcióját tudja használni :deréktámasz állító,könyöklő,oldallégzsák fejtámlalyukak ,nyitók,minden kialakítva.

Az általunk gyártott egyedi  üléshuzatoknál sehol nem alkalmazunk gyengébb minőségű anyagokat a hátoldalon sem,a huzatainkban minden anyag az autógyártásban is használt minőségi kárpit anyag.A modern ruhaipari gépeim és a  20 éves tapasztalat  a garancia arra hogy vevőim termékeinmmel szemben támasztott minden igényét kielégítsem. Folyamatos fejlesztési munkával sikereket értem el az ülések funkcióinak megtartása érdekében,(könyöklő, oldallégzsákok, zsebek,tálcák,stb.) rengeteg megoldást sikerült kidolgoznom vevőink megelégedésére.

A szériagyártásban szerzett tapasztalatokat igyekszem az üléshuzatokat megrendelőim számára az alacsonyabb fogyasztói árakkal kamatoztatni. 

A logisztikai szolgáltatást egyedi szerződés alapján az MPL .végzi ,akár 24.órán belül képes az egész ország területére a medrendelt üléshuzatot eljuttatni.

Termékekre 2 év garanciát vállalok!

 Az eladó neve: Győri józsef Kisadózó

 Székhelye

7766 kiskassa Petőfi u 77

 Bankszámla szám: Szig. Taksz.: 50800111-11033396-00000000