Felhúzási Tájékoztató

ÜLÉSHUZAT FELHÚZÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Szerelje ki az összes fejtámlát (Általában a fejtámlarudazat alatt található gomb benyomásával határozott mozdulattal kihúzható.)

  • Az első ülések támláira húzza fel a huzatot úgy hogy a támla és ülőrész közötti részen átnyomjuk a gumifülekkel ellátott  rögzítésre szolgáló füleket. (néhány tipusnál tépőzár kemény oldala van amely odatapat a támla és az ülőrész közötti részen található posztóhoz )

  • akassza be a kampók segítségével  az  ülés alján található lyukakba vagy rugókba a gumifüleket.

  • Az első ülések rögzítése a gumifülek,kampók  segítségével illetve a ülőrészben futó madzag megfeszítésével és megkötésével történik..

  • Akassza be a gumifüleket a csomagolásban  található kampók segítségével, úgy hogy a füleket a kampókkal az ülés aljához rögzíti. ( ülés alján található lyukakba vagy rugókba ) .

  • (néhány tipusnál tépőzár kemény oldala van amely odatapat a támlán található posztóhoz )

 

 Nyissa fel a hátsó ülőrészt majd kampók segítségével rögzítse úgy hogy a gumifüleket a kampókkal az ülés aljához vagy akár egymához rögzíti. hátső ülőrészt (egyes tipusoknál csavar is rögzíti az ülőrészt, ebben az esetnen oldja a csavarokat  először )

 

 

Az üléshuzat felszerelése alapfokú műszaki ismereteket igényel .Ennek hiányában forduljon szakemberhez: autókozmetika, szakszerviz